Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013

Video: ΜΑΤ και "συμμορία πολιτών" εναντίον αντιφασιστών, σήμερα!

σχόλιο: ο κίνδυνος προβοκάτσιας είναι μεγάλος και ορατός και δεν είναι η πρώτη φόρα που συμβαίνει έτσι ώστε να απαξιώσουν τον αντιφασιστικό  και αντμνημονιακό μέτωπο στα μάτια της πολιτών. Στόχος να αποπροσανατολίσουν και να παρουσιαστούν ως εγγυητές ομαλότητας και σταθερότητας, συρρικνώνοντας περαιτέρω τα ατομικά και κοινωνικά  δικαιώματα και συνεχίζοντας την ήδη καταστροφική πολιτική τους με το πρόσχημα της ανιστόρητης θεωρίας των δυο άκρων.

Διμοιρίες των ΜΑΤ παρακολουθούσαν χωρίς να παρεμβαίνουν τη δράση ομάδας αγνώστων εναντίον αντιφασιστών.
Με την κάλυψη της αστυνομίας ομάδες ατόμων με πολιτικά πραγματοποιούσαν επιθέσεις με πέτρες εναντίον αντιφασιστών που συμμετείχαν στη μεγαλειώδη συγκέντρωση για τη δολοφονία του Πάυλου Φύσσα από μέλος της Χρυσής Αυγής.


Οι διμοιρίες των ΜΑΤ δεν φάνηκε να ενοχλούνται από τις οργανωμένες ομάδες, οι οποίες σε αρκετές περιπτώσεις βρήκαν καταφύγιο πίσω από τις δυνάμεις της αστυνομίας.

Αμέσως μετά άνδρες των ΜΑΤ εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό εναντίον των διαδηλωτών με εκτεταμένη χρήση χημικών σε πυκνοκατοικημένη περιοχή.


Επικεφαλής διμοιρίας ακούστηκε να φωνάζει «πιάστε κόσμο» ενώ μέλη των ΜΑΤ άρχισαν να χτυπούν ανεξέλεγκτα ακόμη και περαστικούς και τμήματα της πορείας που προσπαθούσαν να ανασυγκροτηθούν σε γύρω στενά.

πηγή: info-war.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...