Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013

Αυτός είναι ο αστυνομικός που συνελήφθη -Φώτο και βίντεο

Ο συγκεκριμένος αστυνομικός που συνελήφθη από την αστυνομία πριν από λίγο στο Αγρίνιο είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα μετά από τα επεισόδια που είχαν προκαλέσει τα μέλη της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση στη λαϊκή αγορά Μεσολογγίου. Τότε ο συλληφθείς βρισκόταν μπροστά στην επίθεση που είχαν δεχτεί αλλοδαποί μικροπωλητές, χωρίς να επέμβει.
Μετά τον σάλο που ξέσπασε για την παρουσία του στα επεισόδια τέθηκε σε διαθεσιμότητα ωστόσο σήμερα μια φυσιγγιοθήκη που του ανήκει βρέθηκε στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο.
Πρώην φρουρός του Μπαρμπαρούση ο αστυνομικός
Συνελήφθη αστυνομικός στο Αγρίνιο, πρώην φρουρός του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, καθώς στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης βρέθηκε μια φυσιγγιοθήκη με 17 φυσίγγια τα οποία του ανήκουν. Εκτός από τα φυσίγγια βρέθηκε ένα αστυνομικό πηλίκιο που ανήκει στον συλληφθέντα και δύο καλαμίδες αστυνομικής διμοιρίας. Ο συγκεκριμένος αστυνομικός έχει τεθεί σε διαθεσιμοτητα εδώ και αρκετούς μήνες μετά τα επεισόδια στην λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου. Επίσης στα γραφεία βρέθηκαν 30 ασπίδες, δύο κράνη μοτοσικλέτας, 15 δάδες, 11 κονταριά, τρεις ξύλινοι ράβδοι, πέντε στιλιάρια και ένα τσεκούρι
πηγή: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...