Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013

Συνελήφθη ο υπαρχιφύλακας – εκπαιδευτής της Χ.Α.Στη σύλληψη του υπαρχιφύλακα της Ελληνικής Αστυνομίας που εκπαίδευε μέλη της Χρυσής Αυγής στη Ρόδο, προχώρησε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων.

Όπως έγινε γνωστό από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, ο αστυνομικός συνελήφθη γιατί εκκρεμούσε σε βάρος του δικαστική απόφαση, για μη καταβολή εργοδοτικών εισφορών. Οι εργοδοτικές εισφορές αφορούσαν σε επιχείρηση ειδών εστίασης. Επειδή η καταδικαστική απόφαση είχε εκδοθεί στο όνομά του, σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, θα κινηθεί πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του και για συμμετοχή σε εταιρεία που απαγορεύεται στον Κανονισμό.

Νωρίτερα, ο υπαρχιφύλακας είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο συγκεκριμένος αστυνομικός, που υπηρετεί στο αεροδρόμιο του νησιού, υπέβαλε την παραίτησή του «για προσωπικούς λόγους», οι οποία όμως δεν έγινε δεκτή.

Σε βάρος του υπαρχιφύλακα Σ.Σ. Διατάχθηκε και Ένορκη Διοικητική Εξέταση από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ η υπόθεση ανατέθηκε στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...