Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013

Το Jungle Report συμπαρίσταται στον τίμιο αγώνα του Αντώνη Σαμαρά ενάντια στα λαμόγια με τους μεγάλους μισθούς της ΕΡΤ

Σχόλιο: επειδή ο πόλεμος λάσπης θα ενταθεί εναντιόν των  απλών εργαζομένων και του ξεπούληματος κάθε πολιτιστικής κληρονομιάς, κοινοποιήστε το παντού  συνέχεια 
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΤ, ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΑΣΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ
Ματίνα Ρέτσα.
Ειδική σύμβουλος για θέματα... επικοινωνίας...
Υποψήφια με την Νέα Δημοκρατία στην Εύβοια, λαμπρό μέλος της γαλάζιας “στρατιάς συμβούλων” στην ΕΡΤ.
Δεν έχει περάσει ούτε από έξω από το κτήριο της ΕΡΤ.
Μισθός 3.500 χιλιάδες ευρώ.Μενέλαος Σεβαστιάδης.
Συντονιστής αθλητικού ραδιοφωνικού προγράμματος.
Κουμπάρος του διευθυντή Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, κ. Γιώργου Μουρούτη.
Μισθός 3.500 χιλιάδες ευρώ
Γεώργιος Αντωνίου, συντονιστής Α προγράμματος της ΝΕΤ.
Κουμπάρος Αντώνη Σαμαρά.
Μισθός 3.500 χιλιάδες ευρώ.
Μανούσος Καμπανέλης.
Διευθυντής γραφείου του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ.
Επάγγελμα γυμναστής, από Εύβοια...
Διευθυντής Γραφείου του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ Νίκου Σίμου(φωτο).
Μέτοχος κατά 99% της εταιρείας Μ.Ι.Καμπανέλλης και ΣΙΑ ΟΕ με διακριτικό τίτλο OKEANIS και web site www.okeanis.gr.
Στους server της εταιρείας φιλοξενούνται οι προσωπικές σελίδες του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό Σίμου Κεδίκογλου...
Για το συγκεκριμένο φυντάνι έχουμε πολλά για την γούνα του, αλλά δεν είναι του παρόντος.

Μισθός 3.500 χιλιάδες ευρώ


Σταύρος Οικονομόπουλος
Εκ Μεσσηνίας, ειδικός σύμβουλος σε θέματα ραδιοφωνίας.
Μισθός 3.500 χιλιάδες ευρώ


Ανθή Σαλαγκούδη.
(κουκλάρα, δεν θέλω αντιρρήσεις)

Κόρη του Γιώργου Σαλαγκούδη, πρώην βουλευτή και υφυπουργού ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας.
Η εκπομπή της με τίτλο “136” κοστίζει περίπου ένα εκατομμύριο τον χρόνο.
Εκτός από την εκπομπή, τον Σεπτέμβριο του 2012 προσελήφθη ως “προσωπικό ειδικών θέσεων”.
Μισθός 3.500 χιλιάδες ευρώ.


Αιμίλιος Λιάτσος.
Γενικός διευθυντής ενημέρωσης ΕΡΤ.
Από τους 2.500 χιλ υπαλλήλους της ΕΡΤ, δεν κατάφερε να βρει ούτε έναν κατάλληλο για το γραφείο του, έτσι αναγκάστηκε να προσλάβει τρία άτομα….
Συνολικό μηνιαίο κόστος για τις 3 ιδιαιτέρες του κ Λιάτσου, 6.000 χιλιάδες ευρώ.

Πέρης Χαλάτσης.
Συνταξιούχος, (πρώην διευθυντής ειδήσεων του Alter;) προσωπικός φίλος του γενικού διευθυντή ειδήσεων της ΕΡΤ, Αιμίλιου Λιάτσου.
Ο φίλος του κ διευθυντή κάνει την παραγωγή της εκπομπής “επτά” όμως για να μην του μειωθεί η σύνταξη, στα χαρτιά φαινόταν ως αρχισυντάκτης ο γιός του Δημήτρης Χαλάτσης, μόνο που το συγκεκριμένο διάστημα ο Δημητράκης ήταν φαντάρος...
Κόστος εκπομπής, 148.757.45 ευρώ

http://anergoidimosiografoi.blogspot.gr/2013/03/blog-post_1994.html
https://www.facebook.com/JUNGLE.Report?fref=ts

Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ


8 σχόλια:

 1. Γαλάζια λαίλαπα? Όχι ακριβώς.....

  Στο Δ.Σ. της ΠΟΣΠΕΡΤ συντριπτική είναι η πλειοψηφία της παράταξης Ενιαία Κίνηση Εργαζομένων (71,7% και 14 έδρες), που συγκεντρώνει τον κορμό των δυνάμεων του αγώνα ενάντια στις πολιτικές της φ τ ώ χ ε ι α ς και της σ τ έ ρ η σ η ς στοιχειωδών δικαιωμάτων, από την οποία επανεξελέγη και ο μέχρι τώρα πρόεδρος Παναγιώτης Καλφαγιάννης. Η παράταξη ΠΑΣΥΜΗΤΕ (μέρος του ΠΑΣΟΚ) λαμβάνει 11,7% και 2 έδρες, η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία (ΚΚΕ) λαμβάνει 9,2% και 2 έδρες και η παράταξη Εσωτερική Παραγωγή ΕΡΤ με κορμό σκηνοθέτες της κρατικής τηλεόρασης 7,5% και 1 έδρα.

  Δύο λόγια για τον Παναγιώτη Καλφαγιάννη:

  Όπως αναφέρουν πληροφορίες, αλλά και τα έγγραφα που αποκαλύπτονται με π λ α σ τ έ ς βεβαιώσεις έπαιρνε για χρόνια αυτός και η γυναίκα του (που και ε κ ε ί ν η που εργάζεται στην ΕΡΤ) ε π ί δ ο μ α λευχαιμίας για την υ γ ι έ σ τ α τ η κόρη του και ε π ί δ ο μ α τέκνου για την π α ν τ ρ ε μ έ ν η κόρη του.

  Μάλιστα, άλλες πηγές αναφέρουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας ήταν εκείνος που επέβαλε την παρουσία του Παναγιώτη Καλφαγιάννη στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ.

  Αντί να έχει απολυθεί σύμφωνα με τον Νόμο Μανιτάκη για τους επίορκους, χαριεντίζεται ο Τσίπρας μαζί του και συναντάται με Βενιζέλο και ο Κουβέλη.

  Γιατί δεν λέτε για την 'συμβασιούχο' Πόπη Τσαπανίδου που αμειβόταν με 956 ευρώ τη μέρα!
  143.514 ευρώ για το εξάμηνο!
  Και εμείς που νομίζαμε ότι δεν έχουμε δει τα χειρότερα! Όσο είναι ένας καλός μηνιαίος μισθός για έναν εργαζόμενο, ήταν το μεροκάματο της Πόπης Τσαπανίδου. Κοντά 1000 ευρώ τη μέρα …έπαιρνε η συμπαθής δημοσιογράφος για την εκπομπή της. μακάρι να ήταν όλοι οι συμβασιούχοι έτσι!

  Το στυλάκι Είμαι γενναία ΠασοκοΣυριζαία, Τα τσάκωσα πάρα πολύ χοντρά όταν ήμουν στο Δημόσιο,
  Μπροστά μου η Ρέτσα είναι σα ... συνταξιούχος του ΟΓΑ! Αλλά αφού μου τα έδιναν να μην τα έπαιρνα? Χαζή είμαι? Τα έχω πάρει όμως γιατί ο ... πενιχρός μισθουλάκος μου έχει γίνει βούκινο σ'όλα τα ΜΜΕ και υπονομεύει την συνοχή του λαϊκού κινήματος και τι θα πω τώρα στον Αλέξη? είναι λίγο υποκριτικό

  Καμαρώστε και βίντεο: http://www.youtube.com/watch?v=tcQoWjDY1dI

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ ανώνυμε, θυμισέ μου επί ποιας κυβέρνησης ήτανε η Πόπη Τσαπανίδου στην ΕΡΤ και ποιος ήτανε ο υπουργός πολιτισμού????????, οπώς και όλο το πάρτυ με Λυριτζή -Οικονόμου και λοιπες δημοκρατικές δυνάμεις. Για τον Καλφαγιάννη η υπόθεση έχει πάει στα δικαστήρια με εκατέρωθεν μηνύσεις νομίζω, ασέ που έχω μιλήσει για την ΠΟΣΠΕΡΤ μεσω fb.
   Αρα η πρακτική των ημετέρων συνεχίζεται από εκεί που σταμάτησε το 2009 από γαλάζιας διακυβέρνησης με τους παραπάνω. Κατά τα άλλα χαιρετισμούς στον Γιώργο και στις πηγές.

   Διαγραφή
 2. Αυτό επιβεβαιώνει την άποψη ότι η ΕΡΤ πρέπει να κλείσει και να μην ξανανοίξει. Μόνο έτσι δεν θα έχουν που να διορίσουν τα διάφορα κομματικά ρετάλια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τα κομματικά ρετάλια είναι τα παραπάνω της δημοσίευσης και δεν κινδυνεύει η θέση τους,τους είδες να αντιδρούνε? Και 2ον η θλεση σου να κλείσει η ΕΡΤ είναι λάθος και άτοπη για έναν και μόνο λόγο αντιβαίνει το Σύνταγμα, βλέπε αρθρο 15 παρ. 2:
   Άρθρo 15
   1. Oι πρoστατευτικές για τoν τύπo διατάξεις τoυ πρoη−
   γoύμενoυ άρθρoυ δεν εφαρμόζoνται στoν κινηματo−
   γράφo, τη φωνoγραφία, τη ραδιoφωνία, την τηλεόραση
   και κάθε άλλo παρεμφερές μέσo μετάδoσης λόγoυ ή
   παράστασης.
   **2. Η ραδιοφωνία και η τηλεόραση υπάγονται στον
   άμεσο έλεγχο του Κράτους. Ο έλεγχος και η επιβολή
   των διοικητικών κυρώσεων υπάγονται στην αποκλειστι−
   κή αρμοδιότητα του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεό−
   ρασης που είναι ανεξάρτητη αρχή, όπως νόμος ορίζει.
   Ο άμεσος έλεγχος του Κράτους, που λαμβάνει και τη
   μορφή του καθεστώτος της προηγούμενης άδειας, έχει
   ως σκοπό την αντικειμενική και με ίσους όρους μετά−
   δοση πληροφοριών και ειδήσεων, καθώς και προϊόντων
   του λόγου και της τέχνης, την εξασφάλιση της ποιοτικής
   στάθμης των προγραμμάτων που επιβάλλει η κοινωνική
   αποστολή της ραδιοφωνίας και της τηλεόρασης και η
   πολιτιστική ανάπτυξη της Χώρας, καθώς και το σεβα−
   σμό της αξίας του ανθρώπου και την προστασία της
   παιδικής ηλικίας και της νεότητας.
   Νόμος ορίζει τα σχετικά με την υποχρεωτική και δω−
   ρεάν μετάδοση των εργασιών της Βουλής και των επι−
   τροπών της, καθώς και προεκλογικών μηνυμάτων των
   κομμάτων από τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα.

   Διαγραφή
  2. από συνταγματικης σκοπιάς αυτό και 2ον η ΕΡΤ είναι ΑΕ, και δεν λεχει καμια δικαιοδοσία το κράτος να κάνει απολύσεις, και η ΕΡΤ είναι πλεονασματική και συνεισφέρει στον προϋπολογισμό

   Διαγραφή
  3. Η ΕΡΤ είναι Α.Ε., αλλά μοναδικός ή βασικός μέτοχος δεν είναι το Δημόσιο; Δεν ξέρω το καθεστώς των Α.Ε. με μοναδικό ή βασικό μέτοχο το Δημόσιο, οπότε δεν ξέρω και πώς θα πρέπει να λύονται και να τίθενται σε εκκαθάριση. Αν ξέρετε κάτι παραπάνω, ενημερώστε. Ευχαριστώ.

   Διαγραφή
 3. Ηταν το βράδυ της 1ης Ιουλίου του 2004. Στην ΕΡΤ κάναμε το «Πάμε Euro» με τον Αντώνη Καρπετόπουλο. Στην παράταση ο Τραϊανός Δέλλας είχε σκοράρει στέλνοντας την Ελλάδα στον τελικό. Τα στιγμιότυπα από το ματς έπρεπε να μονταριστούν και σε 20 λεπτά από το γκολ να έχουμε βγει αέρα για τη σύνδεση με την Πορτογαλία. Περίμενα στο κοντρόλ όταν ο Κάρπετ ήρθε από το μοντάζ. «Δεν προλαβαίνουμε. Από τους τρεις μοντέρ έχει μείνει ο ένας».

  Ηταν το βράδυ της 1ης Ιουλίου του 2004. Στην ΕΡΤ κάναμε το «Πάμε Euro» με τον Αντώνη Καρπετόπουλο. Στην παράταση ο Τραϊανός Δέλλας είχε σκοράρει στέλνοντας την Ελλάδα στον τελικό. Τα στιγμιότυπα από το ματς έπρεπε να μονταριστούν και σε 20 λεπτά από το γκολ να έχουμε βγει αέρα για τη σύνδεση με την Πορτογαλία. Περίμενα στο κοντρόλ όταν ο Κάρπετ ήρθε από το μοντάζ. «Δεν προλαβαίνουμε. Από τους τρεις μοντέρ έχει μείνει ο ένας». «Γιατί;». «Ο ένας από τους τρεις είπε ότι είναι μόνιμος, δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει υπερωρίες και σχολάει στις 11, ο δεύτερος ότι είναι συμβασιούχος και δεν πληρώνεται τις υπερωρίες και έμεινε μόνο ο τρίτος». «Καλά, αν δεν είναι μόνιμος και δεν είναι συμβασιούχος αυτός τι είναι;». Είχα όρεξη και για πλάκα, αλλά ο Κάρπετ δεν είχε. «Δεν ξέρω τι είναι αλλά με έναν δεν βγαίνει το μοντάζ. Υπάρχει ένας ακόμα, που είναι ο μοντέρ βάρδιας. Αλλά θα πρέπει να πάρεις τηλέφωνο τον πρόεδρο». Ο «πρόεδρος» ήταν ο Αγγελος Στάγκος, που το 2004 ήταν ο επικεφαλής της κρατικής τηλεόρασης. «Πρέπει να τον πάρεις γιατί, όπως λέει, πρέπει να του πάμε το υλικό στον όροφο όπου κάνει βάρδια και η σύμβαση δεν τον υποχρεώνει να κατέβει στο μοντάζ». Πήρα τον πρόεδρο, που πήρε τον μοντέρ βάρδιας, που του έκανε το χατίρι. Μπήκε στο ασανσέρ, κατέβηκε τους δύο ορόφους, κάναμε το μοντάζ και η εκπομπή βγήκε στον αέρα. Το πρόβλημα ήταν ότι ο μοντέρ βάρδιας βαριότανε; Οχι. Το ζητούμενο ήταν να φανεί ποιος κάνει κουμάντο στο μαγαζί, το «Αμα θέλω, δεν το κάνω και αν το κάνω, χάρη σάς κάνω».

  Και δεν ήταν μόνο ο μοντέρ βάρδιας. Ηταν ο ψυκτικός που για να ανάψει το κλιματιστικό του στούντιο έπρεπε να ανεβάσει τον διακόπτη, αλλά μετά τις 11 έφευγε και κανένας δεν είχε δικαίωμα να τον πειράξει, ήταν οι διάδρομοι των χαμένων παρουσιαστών όπου έβλεπες πρόσωπα που η τελευταία τους εκπομπή ήταν το ’89 να περιφέρονται σαν φαντάσματα, ήταν οι ρουφιανιές όχι επειδή μισούσε ο ένας τον άλλον αλλά επειδή δεν είχε δουλειά και κάτι έπρεπε να κάνει να περάσει η ώρα. Φυσικά δεν ήταν όλοι έτσι. Υπήρχαν και εργαζόμενοι με επαγγελματικό εγωισμό. Ενας αθλητικός συντάκτης επειδή του είπαν ότι τον έβαλε ο πατέρας του που ήταν τεχνικός παραιτήθηκε και βγήκε στα ιδιωτικά κανάλια, όπου απέδειξε ότι μπορεί να κάνει καριέρα. Ο οργανισμός όμως ήταν βαθύ Δημόσιο. Κανένας δεν μπόρεσε να τον αλλάξει. Και αν υπήρχαν πρόεδροι και διευθυντές που προσπάθησαν, τους κατάπιε η κινούμενη άμμος της Μεσογείων.

  Τίποτα στην Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει με συζητήσεις και οι συζητήσεις υπάρχουν για να μη γίνεται τίποτα. Αν μπορεί η κυβέρνηση να αλλάξει ακόμα και το κτίριο για να φανεί ότι γίνεται μια νέα αρχή, ας το κάνει. Η Ελλάδα πρέπει να έχει δημόσια τηλεόραση. Οχι όμως τηλεόραση του Δημοσίου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Στα ανώνυμα είστε πρώτοι βλέπω, κανείς δεν είπε ότι η ΕΡΤ ήτανε τέλεια, αλλά πολύ καλύτερη από τα ιδιωτικά(τα οποία σας τρώνε 50 ευρώ το μήνα για τις δημόσιες συχνότητες που χρησιμοποιούν), και στα παραπάνω σχόλια αναφέρω το άρθρο 15 παρ. 2 του Συντάγματος

   Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...