Κυριακή, 23 Ιουνίου 2013

Ευθυμήστε με τον Ευθυμιάδη: Κλείσαμε την ΕΡΤ γιατί δεν στήριζε τον Σαμαρά!

Λένε ότι από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια. Καμιά φορά όμως τη μαθαίνεις, όπως φαίνεται, και από κάποιον που δεν είναι ούτε μικρός, ούτε τρελός -μόνο πρόεδρος ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας.
Ιδού λοιπόν τι είπε στο τοπικό κανάλι Center o πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καβάλας Κώστα Ευθυμιάδης όταν ρωτήθηκε γιατί η κυβέρνηση αποφάσισε να ρίξει μαύρο στην ΕΡΤ:

«Νομίζω πως η κυβέρνηση είχε σαφείς ενδείξεις, για να μην πω και αποδείξεις και στοιχεία, ότι σε όλο το διάστημα του τελευταίου χρόνου, από τότε που έγινε η συγκυβέρνηση και μετά, οι δημοσιογράφοι και το τεχνικό προσωπικό, διότι όλοι μαζί αποτελούσαν ένα σώμα και εκφραζόντουσαν από κοινού, έδειξαν πως με κανέναν τρόπο δεν ήθελαν να υποστηρίξουν τη νόμιμη κυβερνητική προσπάθεια να οδηγήσει τη χώρα σε συμφωνίες πολιτικές που είχαν σχέση με το Μνημόνιο που υπογράφηκε…».
Συνεχίζοντας, ο Κώστας Ευθυμιάδης πρόσθεσε πως το κλείσιμο της ΕΡΤ έγινε με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, καθώς, αν περνούσε από τη Βουλή, θα υπήρχαν «οι γνωστές συνδικαλιστικές αντιδράσεις», αλλά και «η κωλυσιεργία στο κοινοβούλιο από συγκεκριμένα κόμματα που σε κάθε περίπτωση προτιμούν την αντιπολίτευση από τη δημιουργική κριτική πάνω στις προτάσεις της κυβέρνησης».
Οι δηλώσεις αυτές έβγαλαν από τα ρούχα του τον δημοσιογράφο Θανάση Κολυβά, που έπαιρνε τη συνέντευξη από τον κ. Ευθυμιάδη. Κακώς όμως. Όφειλε ο δημοσιογράφος να εκτιμήσει την ειλικρίνεια του τοπικού ηγέτη της ΝΔ, ο οποίος έβγαλε ψεύτες τον Σαμαρά, τον Στουρνάρα και όλη την παρέα, που υποστηρίζουν ακόμα ότι το λουκέτο στην ΕΡΤ μπήκε για λόγους δημοσιονομικούς και επειδή ο οργανισμός αυτός ήταν εστία διαφθοράς. Και όχι φυσικά ότι έκλεισαν το «μαγαζί» επειδή δεν τους έκανε τα χατίρια, παρά το γεγονός ότι κουμάντο έκανε ο Αιμίλιος Λιάτσος και είχαν προσλάβει με ειδικές συμβάσεις καμιά σαρανταριά δικά τους παιδιά.
Μπράβο στην κύριο Ευθυμιάδη. Μας έκανε και ευθυμήσαμε τουλάχιστον, πράγμα σπουδαίο την εποχή του μαύρου.
πηγή: koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...