Κυριακή, 9 Ιουνίου 2013

ΟΤΑΝ Η ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - ΒΙΝΤΕΟ

Θαυμάστε το γόνο 3 γενεών στη πολτική, η ιστορία τους ξεκινάει επι κατοχής!!!
 Μετά το ρεζιλίκι που υπέστην από τον καθηγητή Γ.Κοντογιώργη σειρά πήρε η Πόπη Τσαπανίδου. Σκίσιμο με το γάντι έχετε δει; Θα το δείτε τώρα. Η Π.Τσαπανίδου υποβάλλει τις ερωτήσεις που μόνο ένας διαβασμένος πολίτης θα μπορούσε να υποβάλλει.

3 σχόλια:

 1. Γιατί η κα Πόπη Τσαπανίδου στηρίζει Καραμανλή και βρίζει Γιώργο;
  εξοργιστική για τους εργαζόμενους είναι τα οικονομικά δεδομένα και για την Πόπη Τσαπανίδου. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Συμβαίνει Τώρα» μόνο για το 2008 έπαιρνε «μηνιάτικο» 23 χιλιάδες ευρώ, δηλαδή συνολικές απολαβές 277 χιλιάδες 831 ευρώ.
  Την επόμενη χρονιά το κόστος της παρουσίασης της εκπομπής μειώθηκε (λόγο κρίσης;!) κατά 20 χιλιάδες ευρώ «μειώνοντας» το ποσό στις 257 χιλιάδες. Σήμερα το κόστος της παρουσιάστριας που έχει αντικαταστήσει την Τσαπανίδου είναι 45 χιλιάδες ευρώ, δηλαδή 3750 ευρώ.
  Δείχνουν την κοινωνία με το δάχτυλο εδώ και χρόνια. Την εγκαλούν ως τον κύριο υπαίτιο για την οικονομική κατάρρευση της χώρας. Κραυγάζουν για τις απεργίες και τις κινητοποιήσεις. Φωνάζουν για τις διεκδικήσεις των εργαζομένων προβάλλοντας την «αδέσμευτη δημοσιογραφία» τη «δημοσιογραφία της κοινής λογικής» ως επιχείρημα στην πείνα του άλλου.
  Έχουν στραφεί εκατοντάδες φορές ενάντια στους εργαζόμενους στο δημόσιο τομέα ενώ δεν ξεχνούν να υπενθυμίζουν πως η πολιτική του μνημονίου και μετέπειτα η συγκυβέρνηση είναι η μόνη διέξοδος. Έχουν κατ” επανάληψη σπάσει απεργίες συναδέλφων τους (δημοσιογράφων και τεχνικών) με αποκορύφωμα την έγκληση του Οικονόμου από το Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής. Από την άλλη πλευρά η παρουσιάστρια Τσαπανίδου, οικοδομώντας για χρόνια το προφίλ της σύγχρονης αλλά…απλής νοικοκυράς έφτασε στο σημείο να διαφημίζει προϊόντα κατά παράβαση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας «επειδή δεν είχε δουλειά για δύο μήνες» όπως η ίδια είπε στην κατάθεση της και ενώ πρώτα είχε καρπωθεί 500 χιλιάδες ευρώ!
  Θα συνεχίσετε να τους πιστεύετε ακόμη;"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αδελφέ γαπολόγε, που ςπικαλείσαι την κοινωνία με τόση ευκολία, επειδή δεν θ κανώ εγώ το συνήγορο της τσαπανίδου και της κάθε τσαπανίδου, ανέφερα ένα γεγονός όπου το βίντεο ειναι αδιάψευστος μάρτυρας, ξεβρακώματοςτο υ ταπεινής καταγωγής Παπακωνσταντίνου.Δεν θυμάμαι ποτέ τη δημοσιογράφο να μιλα κατά των κοινωνικων διεκδικλησεων αντίθετα ακούγεται κατά κόρο από δημοσιογράφους που στήριζε και στηρίζει το συστημά σας.Η πείνα που επικλαείσαι κουνώντας το δάχτυλο με ευκολία αλα Πάγκαλος εχεί πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή ο εν λόγω κύριος Παπακωνστνατίνου, όπως και για τους 2.000.000 ανέργους, τις 3.500 αυτοκτονίες , τους άστεγους...ειναι ευρεία η γκάμα των κατορθωμάτων του

   Διαγραφή
  2. και κάτι ακόμα είναι φανερό ότι ο κείμενο ου είναι στοχευμένο και το έχει γράψει κάποιος δημοσιογράφος, για αυτο καλύτερα να γράφεις τις απόψεις σου γιατί πέφτεις στη παγίδα όσων κατηγορείς ή βάλε πηγή

   Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...